Evenimente speciale

Cel mai mare turneu de tenis din Romania isi deschide arena pentru prima sa editie gazduita in primavara si rezerva publicului o serie spectaculosa de meciuri si evenimente speciale.

In cea de-a doua zi de calificari, organizatorii rezerva un eveniment special, la care iubitorii tenisului spectacol vor avea acces liber. Gheorghe Hagi, cel mai mare jucator de fotbal din Romania, schimba mingea de fotbal cu racheta de tenis pentru un meci demonstrativ inedit in care va face echipa cu marele jucator de tenis, Andrei Pavel. De cealalta parte a fileului se regaseste echipa de dublu a celui mai bun jucator roman al momentului, Horia Tecau, si a fostului fotbalist al echipei nationale, Iosif Rotariu

Evenimentul Enel „4 Stele Pline de Energie” reuneste pentru al saselea an cele mai solicitate prezente in meciurile demonstrative din intreaga lume – John McEnroe, Ilie Nastase, Mansour Bahrami si Andrei Pavel sunt stelele unui super demonstrativ BRD Nastase Tiriac Trophy ce va avea loc pe 24 aprilie, la Arenele BNR.

In perioada 27-29 aprilie 2012, in ultimele trei zile ale BRD Nastase Tiriac Trophy, mai multi artisti romani se vor confrunta in turneul special dedicat lor – „Stars Open 2012”, care se afla deja la cea de-a doua editie. Horatiu Malaele, Catalin Crisan, Lucian Viziru, Cristian Gram si finalistii de anul trecut, Cornel Ilie si Augustin Viziru, se numara printre numele inscrise pe tabloul pretendentilor la titlul „Stars Open 2012”.