Bilete

Bilete 2016

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil).

Biletele sunt disponibile si la casa de bilete de la Arenele BNR, zilnic intre orele 10:00-18:00.

Pretul biletelor variaza intre 20 si 75 de lei.

Intrarea este libera pentru publicul larg in perioada 16-17 aprilie, iar juniorii pana in varsta de 16 ani legitimati la cluburile de tenis, copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces liber si intre 18-20 aprilie, in limita a 400 de intrari pe zi  si doar la partidele disputate pe terenurile secundare.

Data Ora Program* Pret
Sambata

16 aprilie

11:00 Calificari INTRARE LIBERA
Duminica

17 aprilie

12:00 Calificari INTRARE LIBERA
Luni

18 aprilie

10:00 Calificari simplu

Primul tur Tablou Principal Simplu

Primul tur Tablou Principal Dublu

20 LEI
Marti

19 aprilie

12:00 Primul tur Tablou Principal Simplu

Primul tur Tablou Principal Dublu

25 LEI
Miercuri

20 aprilie

12:00 Turul 2 Simplu

Sferturi dublu

30 LEI
Joi

21 aprilie

12:00 Turul 2 Simplu

Sferturi dublu

30 LEI
Vineri

22 aprilie

11:00 Sferturi de finala Simplu

Semifinale Dublu

40 LEI
Sambata

23 aprilie

12:00 Semifinale Simplu

Semifinale Dublu

50 LEI
Duminica

24 aprilie

12:00 Finala Dublu

Finala Simplu

75 LEI

* Programul meciurilor poate suferi modificari. Programul exact al meciurilor din ziua urmatoare este postat in fiecare seara de turneu, in jurul orei 21:00, pe website-ul oficial.

Program:

Programul final al meciurilor este postat in fiecare seara de turneu in jurul orei 21:00, pe website-ul oficial.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment: zilele si orele de incepere a meciurilor, ordinea meciurilor sau arena pe care se desfasoara aceste meciuri. Modificarile survenite vor fi comunicate prin intermediul site-ului oficial in sectiunea program si la intrarea din Dr. Lister 35.

Valabilitate bilete:

Un bilet permite intrarea in incinta arenelor BNR o singura data, pentru intreaga zi si vizionarea tuturor meciurilor de pe toate terenurile de joc. Parasind locatia, biletul isi pierde valabilitatea si nu permite reintoarcerea posesorului la locul de desfasurare al turneului.

Biletul trebuie pastrat pentru intrarea in Arena Centrala, accesul in aceasta arena fiind permis doar pe baza biletului de intrare. Sectorul inscriptionat pe bilet este valabil doar pentru Arena Centrala, ocuparea locurilor pe celelalte terenuri se face in functie de disponibilitate.

Biletul este valabil pentru ziua inscrisa pe acesta. Din cauza conditiilor meteo, atunci cand meciurile nu pot fi disputate, biletele se vor reporta pentru ziua urmatoare cand se vor reprogrma meciurile din ziua in care sunt valabile biletele.

Spectatorii au obligatia de a respecta urmatoarele reguli:

  • Sa isi inchida sau sa isi seteze telefoanele pe profilul silentios in timpul meciurilor;
  • Sa pastreze linistea in timpul schimburilor de mingi dintre jucatori;
  • Sa nu se deplaseze in tribune in timpul meciului; Accesul in tribune / parasirea acestora in timpul meciurilor se poate face doar cand jucatorii sunt asezati pe banca;
  • Sa nu fumeze in zonele rezervate spectatorilor, in cadrul terenurilor de joc.

Utilizarea continua de laptop-uri sau de alte dispozitive portabile electronice in zonele rezervate spectatorilor, in cadrul terenurilor de joc, este strict interzisa; Pentru folosirea altor echipamente electronice in tribune este necesara obtinerea in scris a acordului organizatorilor.

Activitatile de pariere in cadrul locatiei sunt strict interzise.

Este interzisa colectarea, transmiterea sau publicarea rezultatelor sau datelor statistice legate de meciuri in cadrul locatiei, in timpul desfasurarii partidelor (de la inceperea unui meci pana la incheierea acestuia), cu scopuri comerciale, activitati legate de pariuri sau de jocuri de noroc. Transmiterea rezultatelor si a datelor statistice se va limita la scopuri editoriale.

In cadrul Arenelor BNR nu este permis accesul cu biciclete, aparate foto/video profesionale, obiecte contondente, mancare si bauturi aduse din exteriorul locatiei.

Arenele BNR nu sunt prevazute cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a scoate din incinta Arenelor BNR orice persoana care incalca cerintele organizatorilor sau prezinta un comportament neadecvat.