Bilete

Bilete si abonamente 2012

Biletele si abonamentele s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (Vodafone, Germanos, Orange, Librariile Humanitas, Carturesti etc.) si vor fi disponibile la Arenele BNR incepand cu data de 10 aprilie*.

Intrarea este libera pentru publicul larg in perioada 21-22 aprilie, iar copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si bunicii beneficiaza de acces liber si in ziua de 23 aprilie si intre 25-27 aprilie, in limita a 1000 de intrari pe zi.

Data Ora Program** Pret
Sambata
21.04
11:00 Calificari (16 meciuri) INTRARE LIBERA
Duminica
22.04
12:00 Calificari (8 meciuri)

18:00 Meci demonstrativ caritabil: Gheorghe Hagi, Andrei Pavel, Horia Tecau si Iosif Rotariu

INTRARE LIBERA
Luni
23.04
10:00 Calificari simplu (4 meciuri)

Primul tur Tablou Principal Simplu (4)

Primul tur Tablou Principal Dublu (4)

20 LEI
Marti
24.04
12:00 Primul tur Tablou Principal Simplu (8)

Primul tur Tablou Principal Dublu (4)

20 LEI
Marti
24.04
19:00 Meci demonstrativ “4 Stele Pline de Energie” : John McEnroe, Ilie Nastase, Mansour Bahrami, Andrei Pavel – sustinut de Enel, in parteneriat cu Romanian Tennis Series 100 LEI
Miercuri
25.04
12:00 Turul 2 Simplu (4)

Sferturi dublu (2)

20 LEI
Joi
26.04
12:00 Turul 2 Simplu (4)

Sferturi dublu (2)

20 LEI
Vineri
27.04
12:00 Sferturi de finala Simplu (4)

Semifinale Dublu (2)

25 LEI
Sambata
28.04
12:00 Semifinale Simplu (2)

Finala Dublu

35 LEI
Duminica
29.04
13:00 13:30 Meci demonstrativ: Horatiu Malaele vs Cornel Ilie

15:00 Finala Simplu

40 LEI
Voucher Abonament BRD TennisPass 21-29.04 Voucherul permite ridicarea Abonamentului BRD TennisPass de la Arenele BNR incepand cu 17 aprilie.

Abonamentul include:

- discount  40 ron din pretul total al biletelor cumparate separat

- acces rapid prin fast lane BRD

140 LEI
Voucher Abonament BRD TennisPass PLUS 21-29.04 Voucher-ul abonament include si accesul la meciul demonstrativ “4 stele pline de energie” din 24 Aprilie. Voucherul permite ridicarea Abonamentului TennisPass de la casa de bilete de la Arenele BNR incepand cu 17 aprilie.

Abonamentul include:

- accesul la meciurile de pe tabloul principal BRD Nastase Tiriac Trophy si la meciul demonstrativ „4 Stele Pline de Energie”

- acces rapid prin fast lane BRD

230 LEI

 

 

 

 

 

 

* Casieria de bilete de la Arenele BNR este inchisa in perioada 14-16 aprilie. Biletele si abonamentele vor fi repuse in vanzare incepand cu data de 17 aprilie.

** Programul poate suferi modificari. Programul exact al meciurilor din ziua urmatoare este postat in fiecare seara, in jurul orei 21:00, in cadrul sectiunii “Program si Rezultate” a site-ului oficial.

Acces liber 23 aprilie si 25-27 aprilie (tineri si bunici):

In ziua de 23 aprilie si intre 25-27 aprilie, 1000 de copii cu varsta prescolara, elevi, studenti si bunici au intrarea libera in cadrul singurului eveniment ATP World Tour 250 din S-E Europei. Este necesara prezentarea carnetului de elev/student, respectiv a talonului de pensie si a cartii de identitate. Accesul beneficiarilor acestor promotii in Arena Centrala se acorda doar in limita locurilor disponibile.

Program:

Programul exact al meciurilor din ziua urmatoare este postat in fiecare seara in jurul orei 21:00, in sectiunea “Program si Rezultate” a site-ului oficial.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment: zilele si orele de incepere a meciurilor, ordinea meciurilor sau arena pe care se desfasoara aceste meciuri. Modificarile survenite vor fi comunicate prin intermediul site-ului oficial in sectiunea program si la intrarea din Dr. Lister.

Valabilitate bilete:

Un bilet permite intrarea in incinta arenelor BNR o singura data, pentru intreaga zi si vizionarea tuturor meciurilor de pe toate terenurile de joc. Parasind locatia, biletul isi pierde valabilitatea si nu permite reintoarcerea posesorului la locul de desfasurare al turneului.

Biletul trebuie pastrat pentru intrarea in Arena Centrala, accesul in aceasta arena fiind permis doar pe baza biletului de intrare. Sectorul inscriptionat pe bilet este valabil doar pentru Arena Centrala, ocuparea locurilor pe celelalte terenuri se face in functie de disponibilitate.

Biletul este valabil pentru ziua inscrisa pe acesta. Daca din motive meteorologice parte din meciurile dintr-o zi se reprogrameaza in ziua urmatoare, biletele nu pot fi folosite pentru ambele zile. Biletul se poate returna sau schimba doar daca in ziua pentru care a fost cumparat nu se mai desfasoara niciun meci de tenis.

Spectatorii au obligatia de a respecta urmatoarele reguli:

  • Sa isi inchida sau sa isi seteze telefoanele pe profilul silentios in timpul meciurilor;
  • Sa pastreze linistea in timpul schimburilor de mingi dintre jucatori;
  • Sa nu se deplaseze in tribune in timpul meciului; Accesul in tribune / parasirea acestora in timpul meciurilor se poate face doar cand jucatorii sunt asezati pe banca;
  • Folosirea in tribune a laptopurilor si a altor device-uri electronice conectate la internet  este strict interzisa; Pentru folosirea altor echipamente electronice in tribune este necesara obtinerea in scris a acordului organizatorilor.
  • Activitatile de pariere in cadrul locatiei sunt strict interzise.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a scoate din incinta Arenelor BNR orice persoana care incalca cerintele organizatorilor sau prezinta un comportament neadecvat.